SHOPPASHOPPASHOPPA

jaa var till stan idag och shoppade med mamma och christa ii ungefär 3timmar kanske? om inte mer,hehe.
och nog är det ju bra att ha mamma med då man shoppar,haha!
Fick hem med mej;
tröjjan & byxorna
3småpparen,4bh:n,peak-huppare,tröjja,t-paita och en liten hemlis,hihi :)
nu ska denhär lilla bibsingen gå och kolla på Top-Model med mamma! Imorron blir det öjberget!

-

ska börja dra mit arsle upp härifrån och gå och kolla på tv eller nåt,kanske någon film?
Imorron blir det shopping i vasa centrum,JESS! med mamma och syrran,jeij.  Men som tur har man ordentlit med pengar så man faktist kan shoppa,hehe! menmenmen jaa skriver väl mer imorron då!
ha en bra fortsättning på jullovet!
smått äckligt

I'M SORRY, SO SORRY

juuuh hade en bra dag igår,eller någålunda iallafall. Firade ju jul på 2 ställen, hos pappa och hos mamma. Nu om man tänker efter så är det ju faktist helt okej med skilda föräldrar. Man får dubbelt med julklappar + födlarepresenter :)
menmen,jaa igår dåå så firade vi här hos mamma julen och jag fick; en snowboard (begagnad.?),pengar,MASSA choklad,en film,säsongskort till öjje,en finfin tröjja av syrran,smink, öööhm vad annat... bokstäver till mitt nomination-armband, och tjaa minns inte riktigt. Helt nöjd är man ju nog!
Helt chillon kväll var det.
idag då så sovde jag till ungefär 1 och åt frukost först klockan 3,hah. Sedan så kollade jag på tv och fo i bastun och sedan så kom jag hit,till datorn.

GOD JUL ALLESAMMANS!


jopp,god jul ti er alla bara! kvällen kunde ju inte sluta bättre...

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

jaa nu är det jullov,jess! Var till kyrkan med skolan idag,sedan till skolan och dansa ringlekar. ähähä,kul var det! Sedan åt vi gröt och så väntade man på bussen och stack hem.
14.30 har jag massage tid,shönt att bli masserad!
och ååååh,vad jag hatar att vara kär..
men ska dra nu,måste gå dit till masseringen såå hejdå!
bilder kommer senare

BROTTOM

jaa ska snart börja gå till busshållsplatsen och ta bussen till stan. Där ska jag vara med venttu och kanske vi träffar på nån där sedan. Sedan efter det far jag till venttu och så fixar vi oss och sticker på julfest!
hoppas jag tar rätt buss och att jag slipper hel fram till stan,haha! Gillar inte riktigt dehär med att åka buss meen..
sånt hår ikväll då!

-.-

måste och julstäda med mamma och syrran nu,fy usch blä. -.-

DAG 12

I min handväska (skolväska)

I min skolväska har jag ALLTID; min telefon,nycklar,busskort,läppomada,pengar,pennor,hörlurar,kalender och onödiga papper. Fast viktigast för mej är nog telefonen,nycklarna och busskortet.  hihi

MADE A WRONG TURN,ONCE OR TWICE

hade ingen ordentlig skoldag idag för jag var alla timmar i jumppasalen och övade + genrep. Oxh fyy vad dålig julfesten kommer bli,haha!
Idag så har man inga träningar,synd såå jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Blir väl samma som nästan alltid,dator och tv..
Imorron har vi ju ledigt från skolan så jag ska med venttu till stan. Sedan blir det julfest på kvällen.

TRÄNING

ska dra på träning snart såå ska väl börja klä på mej och sånt såå hejdå!
btw,nån som vill göra nåt imorron? :s


ihihih

DAG 11

Mina syskon

Mina syskon är speciella.. Nää bara skojjade men har 4 syskon,eller 1 riktig och 3 halvsyskon.
Christa,är min storesyster. Hon är 17år,fyller 18 på sommaren och det betyder ju att jag får skjuts vart jag vill,hehe. Kanske inte. Tjaa,hon är ganska elak mot mej men ibland så är hon riktigt snäll. Hon har bra klädstil och tänker mycketmycket på kläder! Och så har hon faktist köpt 3 julklappar åt mej,haha. Menmen,hon har ju också en blogg som ni kanske känner till,finns på vänstra sidan här på bloggen,CHECKA! Gillar nog dej syrran! ♥
Lukas, är min 9-åriga halvlillebror. Han är en snäll och gollo pojk. Han spelar också fotboll så på sommaren kan man lira fotboll med han. Han är nog lite bråkig ibland men han får ju nog tillbaka,haha. Han och jag brukar aldrig ha ett riktigt seriöst bråk för han vet att han alttid förlorar endå,haha. Men oj så jag endå gillar han! ♥
gammal bild
Jonas,är en liten pojk på 7 sommrar som är tvilling med Elin. Elin är 7 minuter äldre än jonas så jonas är den yngsta i vår familj. Jonas och elin är helt olika! Jonas är en vild och elak liten unge medan elin är ganska lung och snäll,om hon inte då förstås går på övervarv men. Gillar nog dom båda ändå lika mycket fast dom nog ibland går på nerverna! ♥
Älskar er alla!

YOU'RE SO PERFECT FOR ME

shoo,var till kyrkan idag 10 på moronen med jasso och benna. Jätte kul var det ju... eller så inte.
Sedan gick jag och jasso till hennes moster och tårar bara rann då det blåste så kallt,haha.
Sedan hem och äta ochefter en stund stack vi hem till mamma.
Christa skulle och träna sina småungar och på den tiden så var jag och såg efter en hund till min morbror. Kollade typ på tv hela tiden och så somnade jag också,hehe.
Ikväll blir det träning från 20.30 - 22.00. Helt najjs tid nog.. Men,ska inte klaga,jag älskar fotboll!
Jaa och så har man fått en snowboard nu också,eller den är nog till julklapp men endå,kulkul!
förra vintern!

GODNATT

tar natten nu,godnatt alla! :)

DAG 10

Det här hade jag på mig idag

Idag har jag haft på mig fotiskläder, verkkarebyxor,topp och college. Ungefär såhär;
okej kanske inte,men iallafall.

THIS IS REAL LOVE

har varit hela dagen borta idag.
Startade 8.30 från busstationen med laget till närpes. Där hade vi en träning som jag inte var så nöjd med + att jag var rätt så störd efter den. Sedan åt vi och det blev tortillas,mmm. Sen så hade vi match mot petalax damer och den vann vi 14-2. Det var såå kul att spela och jestas vad bra vi spelade! Helt nöjd nog. Sedan blev det att snabbt fara i duschen och sånt och åka iväg till vasa så vi skulle hinna till kyrkan,jeeij. I kyrkan då så satt jag med jenny och lotta och tänkte nog somna fast endå var det helt kul.
Sedan via hese med pappa till botniahallen och väntade på christa. Sedan hem och nu har jag suttit här vid datorn en stund redan men har nog haft sällskap på chatten,haha.
Imorron bär det av till kyrkan på morronen och sedan ska jag väl vara med proppin?

I JUST NEED SOMEBODY TO LOVE

DAG 9

Min tro

Haha,vet faktist inte vad jag ska skriva hit för jag försår inte om det menas att om jag är kristen eller om jag tror på nåt eller vaad? Så lämnar dethär tomt :) någålunda iallafall.

LIKE THIS

har kommit hem från skolan för en stund sen. Helt okej dag faktist. Hade elevhandledning,hälsokunskap där vi talade om alkohol och knark,modda där vi spelade alias hela timmen och rella där jag övade till julfesten. Eller övade och övade,for till "garderoben" och sökte kläder till julfestprogrammet.
Nu ska jag äta,är vrålhungrig! Ikväll blir det träning också,shönt att få träna igen! Har missat 2 träningar nu,okej det är inte mycket men det känns ändå som en evighet. Nåå fotbollsnörd som man är... :)
egopics javet.

TV

for och kolla på tv nnu.
KOMMENTERA GÄRNA VAD NI SKULLE SE MER AV PÅ BLOGGEN M.M!
vet liksom inte vad ni skulle vilja läsa om eller se och sånt såå det känns lite lame med en blogg nu just.. såå hjälp mej och kom med några förslag! :)


DAG 8

Ett ögonblick

Jag kommer alltid minnas ögonblicket då jag såg dej för första gången. Stället var inte så fint men jag föll för dej genast. Liten som du var,satt du där och så kollade du på mej! Efter den dagen har du alltid fått mej att le,även idag. Är väldigt tacksam för att fått lära känna dej,gillar dej!
personen är hemlig,haha!

EVERY NOW AND THEN I GET A LITTLE BIT LONELY

jaaa var till VYI idag och checkade placet. Helt chill att slippa skolan och fara dit. Funderar på att söka till medieassistent menmen får se nu. Skulle vara skit kul!
nuu så sitter jag ensam hemma och chattar med någå people på facebook,såklart.. har inge att göra,ska väl gå till mitt rum och ta micken i handen och sjunga en trudelutt,haha! nämen tja,får se vad jag hittar på,men ska iallfall dra rikti just.
haha!

OUR LOVE IS GONE

ska dra och dricka lite te med citronshonung i så min hals ska bli bättre och så joinar jag mamma och syrran vid tv:n.
SHALÅ!

DAG 7

Min bästa vän

Min bästa vän är nog Jasso aka PROPPIN! Henne har jag kännt sedan vi bara var några månader gamla och saknar henne bara mer och mer dag för dag. Träffar henne bara varannan helg,om ens det för hon bor i solf där jag bor med pappa. Hon är en sådan vän man kan lita 110% på och man kan berätta allt åt henne,hon förstår! Henne kan man ha roligt med och snäll som bara vad är hon ju också! Har delat en massa bra minnen med henne och vi har nästan aldrig haft någå bråk! Jag bara älskar henne såå mycket! Hoppas vi ses snart,måste bara få tala med dej! ♥
kommer alltid älska dej vännen!

I WANT YOU BABE!

shooo,har inte varit på datorn här nu på sistone så har inte skrivit hit heller menmenmen tjaaa..
igår hade jag lite stegring och idag såå har ja bara hostat grymmt mycket och så är rösten helt jätte underbar också.. Var på söndag till öjberget med sara och nelly och shiiit vad kul vi hade! Och det var hur shönt som helst att få åka snowboard igen! Älskar det,faktist.
nuu så ska jag dammsuga och laga mat åt mej själv och sedan så fortsätter väl jag här vid datorn sååå hejdå!
BITE ME

SWISH

ska släpa mej till botniahallen och springa/gå med mamma + gymma lite grann, såå hejdå!
btw,far imorron till öjje,nån anna som ska? :)


ruka på sportlovet! ♥

MY LIFE AS BIBS / DAG 6

dagen idag gick helt bra.
Första timmen var man i "garderoben" och letade efter fjantkläder till julfesten, andra timen var man och målade en skylt + gjorde "gips" , tredje timmen hade man modda och fjärde timmen hade man rella. Helt ok dag alltså.
Efter skolan fo jag till stan och shoppade lite julklappar. Köpte åt mamma,christa och syskonen och så ska jag ännu köpa åt pappa och bella.
Kom hem ungefär 5 och åt efter en stund och snart ska jag iväg på träning till botniahallen. Shönt att få ha inne med boll där nu! Fast tiderna är ju inte så bra menn.
SHOOHEJ!


DAG 5

Vad är kärlek

vad är kärlek.. tjaa,alla har väl olika tankar om kärlek. Kärlek kan vara då man är kär i någon fast,och det är väl det alla tänker först på då man hör ordet kärlek. Men det kan också vara kompisarna,familjen såklart,djur,hobbyn tjaa,allt nästan! Kärlek är en underbar känsla! Men kärleken kan också vara hemskt ibland.. Det går inte riktigt att beskriva vad kärlek är. Folk har sina egna åsikter om vad det är. Men det här var iallafall min åsikt.

YOU DON'T KNOW

ska om en stund börja byta till träningskläder och så for man iväg på träning till kiistohallen.
Skoldagen idag var..hömmhöömm,tjaa vet int vad jag ska säga. Håller på å bli sjuk tror jag,eller hela dagen har jag bara sura och inte sagt något och frysit och varit helt jätte varm.. blää,vill inte bli sjuk nu tills helgen. Efter helgen går det bra men inte före.
altsåå nu skulle jag vilja veta vad nii skulle vilja höra/se här på bloggen för jag har ingen aning om vad jag ska skriva och sånt för det blir ju ungefär samma text i varje inlägg jag smättar sååå,vill höra åsikter nu! :)


nån dag här på veckan.

PLOPP

juuuu skolan idag var chill. Hade ingen ordentlig timme.
Först finska,övade till julfesten,sen matte,övade till julfesten sedan musik och vi gjorde ingeting sedan musik igen och då övade jag till julfesten också.
Vet inte hur det blir med ena programmet nuu då vissa inte vill komma då vi har träningsturer och sånt såå. Måste se hur det blir. Annars drar jag mej ur det..
Jaa och öjberget öppnar ju på lördag,vem ska diiit ? :) Skulle vara kul att veta så ni kan ju gärna kommentera.
dagens

DAG 4

Dethär åt jag idag

frukost, en yoghurt och 1 semla + apelsinjuice
skolan, nån potatisblandning,GÖTT var det!
efter skolan, yoghurt
senare på kvällen, maatin.
inte bra,inte bra.

PÄMPÄMPÄÄ

skoldagen var chillon idag! HAHA,julfestprogrammen kommer ju bli hömmhömm,vad ska man söga,småt pinsamma men endå kul,haha!
nuu,bilder!
broshan
mer kommer imorron typ,ska dra på träning snart så hejdå!

DAG 3

Mina föräldrar

Min mamma heter Maija och hos henne bor jag mer än hos pappa. Hon och jag liknar mer än jag och pappa och det är hon som köper allt jag behöver. Tänker inte berätta så mycket mer om henne nu för jag vet ju inte vemalla som läser dethär.
Min pappa heter Stefan och bor i solf och jag är där varannan helg. Han är en skojjig och chill pappa. Tänker inte berätta mer om honom heller för samma orsak.
Mina föräldrarär alltså skilda. Dom skilde sej redan då jag var kanske 3 år.? såå jag minns inte så mycket från det menmen. Tjaa,där var det.

SÖNDAG

jaa solf igår var askul! fick sheika loss och njuta som bara vad!
jamen igår var jag ju också på länk före allt people kom till mej. Rikti duktig kände man sej ju.
Först kom emppu och venttu till mej och senare kom då matilda å,matilda h,sara,elin och rebecka till mej. Vi hade det sååå kul! Kommer bilder imorron typ för jag är på mammas dator nuu. menmen..
idag då så blev jag väckt 11 tiden och så gick jag ner och åt frukost och sånt. Stack hem ungefär halv 2.
Sedan blev det träning kl.3vid simhallen. Först 30min länk och sedan musklermusklermuskler.

Nu då så sitter man ensam med mamma hemmaoch kollar på C.S.I och bara chillar.
Imorron är det självständighetsdag, vad ska folket göra? :)

jaamen nuu ska jag avsluta inlägget såå hejdå!


WIIIIIIIIIIIIII

har feeeestin här hemma nu hehehe,neee men här är juu emppu,venttu,matilda h,matilda å,sara,elin och rebecka såå vi fixar oss till solf som är ikväll ju! Vem ska diiit? :)
Tjaa kan ju inte skriva så långt nu för jag ska ha kul med girlsen nu så hejdå!

BOTNIAHALLEN

juuup,ska snart dra iväg till botniahallen och sen halv 7 blir det spring+fysik träning där!
såå du hittar mej där om det är panik! hihi

HAPPYHAPPYHAPPY

är jättejättejätte glad nu just!
Mina praoveckor är slut nu och kul har det varit! Idag jobbade vi från 9-11.30 och så hade vi mat och efter det plocade vi några flaskor och slutade 12.20. Chillon!
Gick med olli till wasamove för att hämta våra arbetskort (hehe). Bossen där (Birre) var såå glad över att se oss och hon kryssade i allt bästa åt oss och skrev att vi är bra exempel på bra arbetstagare typ och sen såå fick vi gymkort med 10gångers användning tyyp som påriktigt skulle kosta 80€ ! Hon sa att hon inte gett till någon annan praoelev sånt för ingen har varit lika duktiga som vi var. Så man kan ju nog vara ganska stolt nu.
Ska smätta in någon bild nnuu.
radisson

biblon goes happy!

DAG 2

Min första kärlek

hmm,min första kärlek,tjaa jag tror det var wili (william tuisku). Hade nog där före några "pojkvänner" menmen. Blev tillsammans medhan på femman,haha ooch vårt förhållande var nog inte så långt.. Typ en vecka kanske? haha,menmen.. Skulle nog inte tror jag kunna vara tillsammans med han nu för han är bara en kompis till mej. Har känt han så länge så det skulle kännas konstit om man skulle vara tillsammans med han också. Och dessutom så är han ju upptagen med min vän ivars ;) Kanske det räcker nu.
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus