ONE TIME

shaa! skolan var inte såå speciell idag såå orkar inte berätta om den. Sedan såå var det meningen att jag och stiina skulle till smesby,men ettutre så säger mamma att jag inte får fara att vi muka skulle ha någå städdag eller någå hemma ;o man bara WHAAAT? å sen att ja skulle fixa mitt rum klart före fredagen typ,för då ska syrran ha någå party här och då måste jag bort. Såå jag brjade måla skåpdörrarna. Sedan såå ringde jag till stiina,som var med simon,oscar och jasmin. HAHA,vi pratade i 33 minuter,kulkul. Sedan så tänkte ja att jag tar en paus för jag hade målat färdigt ren,så jag fo och åt mat och satte mej här vid datorn. Sedan kommer mamma hem och säger att ja måste hjälpa henne att laga vår postlåda till nåt annat ställ,så for ja å skruvade och mekkade och nuuu så sitter jag och gör nåt test som jag fick i posten,hah. Nu ska jag ladda upp någå bilder och fortsätta med testet. Menmen, ha det bra! Hejdå!


marre och stiina på stafettkarnevalen, visst söta?

SIR DE UT SOM OM JAG SKU FÅ FRÄKNAR? :oo

ohoppsan..

IFK <3

jaaaa,glömde säga att vi vann matchen igår 2-1 och ligger 2:a i tabellen nuu! :)
härligt gjort tjejer!

KISS ME TROUGH THE PHONE

ska vel dra mot sängen nuu såå godnatt alla!

SOV SÖTT!

TACK SÅ JÄTTE MYCKET TILDA!

än en gång så har hon fixat nytt tema + headern dit. Okej,headern är inte den bästa men den är bara där för tillfället. Ska laga en ny då jag kommer till mamma,men tills dess så får ni nöja er med dendär!

tack tilda! puss

HAHA

såg just en JÄTTE söt film på tv:n,eller ett videoklipp nog menn. Om jag skulle hitta den på youtube skulle jag kunna smätta den hit. Den var ur söt!  kollar på kläder från internet nuu och borde hitta nån sorts vårfestklänning. Ska nog till stan nån dag men endåå.
skulle nog INTE tacka NEJ till domhär kläderna!
+ brillorna
kmr mer snart

TRÅKIT

sitter och nördar mej på bejeweled och chattar med nåra shöna typer ;) borde dammsuga övrevåningen men jag orkar inte. Eller ska nog göra de snart mennn jaaa.

nu fo man,shaa!i love you,and you know it!
före andra konvent,då man hadd bandage på handen ennu

BIBLON FÖRE TRÄNING
ja tucker min näsa e jeeteee gollo


ÄLSKA NMR.11 + IFK!

HUOH

klockan e som 23:37 nuu och ja har träning 11.45 imorron. Ska vel dra och sova juust. jamen jaa,jooo,GONATT ALLA LÄSARE! :) om de nu finns några ens..


BILDLÖST!

I WANT IT ALL

hur jävla tråkigt kan man ha ? har suttit här på datorn i några timmar för man har inge annat att göra här + att jag skulle vilja göra en ny header och allt men såå har jag dedä temat så jag inte får nån header dit :@ GRRRR!
Ede nån som vill hjälpa mej me det ? :)gollot

SHALÅÅ

min skoldag var chill idag. Först jumppa,vi spelade boboll,helt okej kul fast man blev ju nog lite störd på vissa som inte kan någå.! sedan hade vi geografi och vi kollade på film hela timmen. Sedan var det hissa och vi for till ett musé i stan,och alla andra gick eller cyklade i ösregnet utom jag,ivars,jesse och blom :D vi satt på med Helene (hissalärarn) dit :D sen till skolan och så hade man modda och satt hela timmen på datorn. CHILL! och så var det ju meningen att jag och stiina skulle till smesby idag,men det regnade + att vi inte hade nåt ställe att vara på såå fo vi inte.. :( nåå,nån annan dag då! :) nuu just så har jag sjungit sing star med små syskonen och börjar vara lite hes :D sedan sååå har jag fotat lite med webcammen också,typ lite som oseriösa bilder.


var e dehär vädret ?

gämmääl

I´M OVERBOARD AND I NEED YOUR LOVE

shaa! har faktist tappat blogglusten någålunda,eller som då int man riktigt har någå läsare å ja får ingen header och allt så känns allt så onödigt,såå ni böhöver inte vänta er många inlägg hit. Skriver då jag har lust.
Imorron drar jag till smesby och har de kul! Sedan efter det till pappa. På lördag har man träning 11:45 och på söndag match kl.15 på karlsplan, kom å sii vetja!

nu ork ja int skriv nåmer,shaaa!


elää<3

finfint!

lite bortta eller nåå ?

shopping i supermarket med ela

ganska smexit ela

hon somna..

HAHA,lol

mina ben sir inva ut

pusuu

för en vecka sedan fick man äta första jordgubbarna för iår

ela fota mitt öga.? :D

mumms

dihär bilderna är alltså från förra veckans torsdag

peace maan


nuu for man å klä på sej och sedan träning,shaaoo!

FORTSÄTTER MED BILDER NU

hann inte nu heller ladda upp bilder. Men skall sticka till sundom nuu och vara linjedomare såå hejdå!

BUUBUUU
VARSÅGOD EMMI!
hinner inte med mera bilder!

ÅÅÅKKKAAAIIJ

e hos åkkkiiiieeee nuuu meeed johanna,jasmin,siic och riippaaa :) :) :) :) :) hejdå!

SNABBIIIISSS

ska just dra iväg till smesbyy. menmen,har inte bloggat rikti nuu då jag varit i esbo på stafettkarneval och på torsdag var jag ute hela kvällen med ela och vi hade det askul! kommer bilder från både torsdagen och stafettkarnevalen senare. Men nu ska jag dra bort från datorn såå hejdåå!

INGEN BILD NU JUST,HINNER INTE!

TÄNK PÅ OSS ANDRA OCKSÅ!

shaa! dagen idag var bra tills sista timmen. nåja men vi hade finska,och då var vi ute hela timmen och spelade alias och hade kul. seda hade vi biologi,och vi fortsatte med våra forskningar,fast jag satt nog bara typ på facebook eller så spelade jag på emmis telefon. hon hade ett uber maffigt pingvin spel på denn : )))
sedan hade vii matte,och det var en jaa,helt vanlig timme. SEDAN hade vi hissa och då jag kom till klassrummet sto marcus (vår klassföreståndare) altså, sandsås i klassrummet och pratade. Han var inte så jätte glad,men det var vi inte heller sedan då vi fick höra vad det var. Rasse och ville,dom bästa pojkarna från klassen, ska byta klass till 9:an. Di ska fara till A istället,och lämna oss i pisset! Oj härregud va alla var fittiga på marcus,för de finns nog andra också som skulle vilja byta klass,men han hade BARA frågat dom två!! Och helt som om det inte redan skulle ha farit tillräckligt många bort från vår klass! Först Erickson på sjuan, nuu yogo på åttan, på nian far Blom till 9G och rasse & ville till 9A :oo VARFÖR JUST VÅR KLASS? Helt som om vi inte fått tåla tillräckligt mycke hittills redan!! JAG HATAR MARCUS!!


jooou

min moppe. Den e nog orange,men den sir ju lite röd ut.

skolan

tofft

GLAD + INTE GLAD

shoohej! skrev inte igår nåmer fast jag sa att jag skulle skriva menmen.

idag hade jag först kemi/fysik,vet inte vad vi nu just har.? sedan matte,vi fick veta vad vi får i proven och jag får 7½ :( nåjaa,sen hade jag musik x2. Sedan var det masstafett träning på hål på grusplanen och jag vill inte diskutera om den träningen.!
Som tur då jag sedan kom hem,såå gissa vad som väntade på mej här? joooo, MIN MOPPE!!! hihihi,ela kom till mej en pikkuliten stund efter skolan och då jag såg moppen på framgården började jag skrika och så joinade ela mitt skrik och vi bara skrek och hoppade omkring på gården :D hihi,sen såå fo vi och kollade på den och stog i typ 25 minuter och granskade den,hihi :) sedan stack ela hem och jag stack in. började klä på mej efter en stund och sedan CYKLADE (-.-) jag till ehnvallen. HAHA,vår träning var nog såååå blöt att ojoj.. I början sken solen och allt var bra,men sedan började det ösregna och det regnade hela träningen :D sedan så skulle man cykla hem tillbaka och gissa vem som var BLÖTAST då man kom hem? meee... :D nåå,de var bara att laga kläderna och torka och sedan sååå kom mamma hem och sa att jag skulle flytta mopon i garaget,såå jag fo ut och började flytta den. sedan så lämnade jag och torka och paja den liitee.. :) sedan in och på datorn. Har nog tagit nån bild på moppen,men orkar inte laga di på datorn nuu,så ni får en random bild från google istället.

Nu ska jag sluta skriva,för ingen orkar ändå läsa dethär inlägget :P

SHASHA!


min älskling nu för tillfället <3

LATER!

ska gå och göra våfflor nuu,bara jag hittar receptet och allt som behövs.. hihi,skriver mer senare!

LATER!

GOMORRON!

vaknade typ kvart över 11 idag,SHÖNT MED SOVMORGON KAN JAG SÄGA! Nåja,for ner och äta nåå fukost ochoch jaa,kollade på tv en stund och nuu så kom jag snabbt på datorn föör jag ska klä på mej och sedan far jag ut och spelar fotboll me broshan,snällt va ? ;) Istället för å fa till åminne igår,såå spenderade jag hela kvällen i Molpe istället. Vi fo med familjen dit för min styvmammas syster har villa där,eller villa och villa,de ser nog ut som ett helt vanligt hus som är skitfint! nåja,men deirekt då vi kom dit såå fick jag fa i en såndär balja,om ni vet? Det var 40 grader varmt vatten där,så gissa om jag njöt ;) efter det fo jag i duschen och bastun och sedan chillade man hela kvällen där. Helt kul kväll nog! Idag såå har jag match mot SIF på ehnvallen kl.19, KOM Å SII! Men nu drar jag ut,hejdå!


bild från datorn från broshans sida

NU

ska ja börja dra ! har träning 17.30 å före det ska ja typ byta kläder,kanske äta och fixa någåå såå hejdå!


sommarsommarsommar!

S-O-M-M-A-R-!

aaaah,har varit ute nu i typ 2½ timme i sträck ! Har hoppat på trampolinen,lekt kissa me småungarna,hihi :D öhm,cyklat ner till SEO och hämtat glass öhm,och jaa,solat! Så jävla härlit väder ! Och så har man träning ennu ikväll på ehnvallen och efter det så e det åminne,men jag vet inte ennu om jag far dit,får se. Menmen,nu kommer någå random bilderr!

ÅÅÅÅH,blogg.se bråkar me mej nuu! Kan inte ladda upp nåra bilder -.-

MÅLA

shaa! idag vaknade jag typ 10 tiden,stack och äta fukost och efter det kollade jag en stund på tv. Sedan började jag fixa i mitt rum. Först såå tömde jag hela golvet,som var fullt med kläder. Sedan sandpapprade jag såndäna hål som var i väggarna från spikar och sånt. Sen såå flyttade jag och mamma en soffa bort från mitt rum. Sen spacklade jag didär hålen,altså satt någå juttu i dom. Sen såå började jag måla mitt skåp,eller skåp dörrarna. Efter att jag målat dom så hann jag inte riktigt göra nåt annat,för jag skulle äta och sedan packa till pappa. Bella kom efter mej typ kvart över 5 hemifrån och vi for via abc hem till pappa sen. Här såå har jag hunnit kolla på då mina broshor körde med en mini-cross,som jag också tänkte köra med :D öhm,kolla på tv,sen kom jasmin hit,såå vi har haft det lite kul och sen såå fo vi på datorn och pratade med simon :D haha,guu va kul man hade! Och nu just så har jag jätte varmt :D Jasmin stack hem för kanske 20 minuter sen ? och nuu så sitter jag ensam här uppe på datorn och har det lite tråkigt. Imorron såå vet jag faktist int vad jag ska göra på dagen. Men sedan 17.30 har jag träning på ehnvallen och efter träningen såå KANSKE jag far till åminne,om jag orkar. Får se. Men nu tills dess såå hejdå!

GANSKA SÄÄLITTÄVÄÄ

Har helt jätte tråkigt och jag vet inte vad jag ska göra.? De e ju så fint väder också så man skulle ju nog vila fara ut och göra någå,men nääe.. jamen jaa,jag fortsätter tråka nuu,hejdå!

eller heey,kanske man skulle kunna ladda upp bilder hit nuu från sommarn typ och alla möjliga.


HAHA,va gammal. Typ -08 eller -07 ? :D


i miss this ;<

hahahah, no comments

va gulliga vi estafettkarnevalen 09

påväg till en 70/80 tals-fest med taxi på sommarn, FINA MINNEN MED JASSO!

i miss this too ;<chillsysteryster i ruka

S-O-M-M-A-R, M-E  L-I-K-E!

HAHAHA,kul dag i simhallen med siic!

NU DRAR JAG BORT FRÅN DATORN! hejjs

I AM A WOMEN,ON A MISSION

shena! hade match idag halv 1 mot GBK vid botniahallens uteplan. Vi spelade kanske inte sådär jätte bra men vi tog ju iallafall 3 poäng! 5-0 blev matchen,till oss altså. Nu ikväll ska jag tror jag bara chilla,eller jaa,kommer väl sitta på datorn nuu och sen kanske jag skulle börja fixa mitt rum också nångång.? Ska ju måla det och ta bort någå möbler och sånt,så mitt rum kommer se helt annorlunda ut sen då det är färdigt!
Och härregud vad skönt väder det har varit idag! Sommaren är riktit på gång nu! Då vi skulle börja spela stog det att det var 30 grader där,men det var nog inte riktit 30,men ändå. Varmt som baradenn!SOMMARSOMMARSOMMAR!

bild från sommarn. Babyface

DUDE, GROW UP

haha,gårdagens inlägg kom visst idag :D menmen,idag dåå så hade jag först finska,som vi bara skrev våra ainekirjoitukset på. Sedan hade vi bige,där forskade vi typ.? fast jag å sara övade nog till mopokort men endå :D sedan hade vi matte och vi hade prov,men det gick nog endå helt bra. Sen var det hissa och vi kollade på film hela timmen. efter det hade vi mass stafett träning, oc jag fick veta att jag slpper till hesa och springa! :) jeij! efter det fo jag hem,lagade mat åt mej,christa och mamma. Sedan blev det dator ;) ikväll 20:15 har vi träning vid botniahallen och imorron blir det match där också. Imorron och fredag är vi juu leedigaa såå de e chill! Nu kommer en bild på mina nya skor som jag borde laddat upp för nåra dagar sedan ren menmen jaaa. Ha de bra nu såå ses vi,hejdå!


dom är nog mer rosa än vad det ser ut,men iallafall.

HOT STUFF

shoo! skoldagen idag var sådäär. Först hade vi fysik och det var en helt intressant timme. Sen hade vi matte och vi övade på prov hela timmen men jag satt ensam hela timmen för alla andra hade dumppat mej :p sedan slutade vii för lärarna skulle på någå möte till nånstans. stog där ute i sekert en halvtimme och väntade på bussen. eller den skulle komma halv,men den kom typ kvart före, och vi hade stått där före redan typ en kvart där. Sen stack man till stan tillsammans med ela,fia och nadde. Först så for vi till subway och äta. HAHA,guu va kul vi hade där ren! Sedan fo vi nu runt i stan för å leta presenter till Sara N och Kadi. Eller jag hjälpte dom bara att hitta nåt för jag e typ int bjuden såå. Stack från stan typ lite före halv 3 och så kom man hem sådär 25 före 3 typ. Sitter på datorn nuu och klockan 5 har jag träning på ehnvallen. Skulle inte alls orka idag för jag är skit trött,menmen.. Skriver tror jag mer på kvällen sedan såå hejdåå!


1 maj

väskan jag köpte

BLABLABLA, SNABBT INLÄGG

skrev inte igår för jag var hela dagen i iisalmi med laget. Vi startade 7.30 från vasa mot iisalmi och det tog 4 ½ att köra dit. Vi hade match där och vi spelade på GRUS :o jag hatar grus och det gick så skit att spela där!! nåja,spelet sutta ochoch vi fölorade ti slut 2-0. Men man kunde ju int ens kalla de fotboll. Nåja,sen 4½ timme i bussen igen hemåt och vi hade en såå rolig dag! Kom hem typ lite före 10 och fo och kollade på tv och sånt. Idag dåå,såå vaknade jag 6:15 -.- for i duschen och fixade mej. 7:45 startade jag hemifrån till bussen. Sen till skolan och så hade man första timmen modda och det var sååå chill! vi typ fortsatte jobba med våra uppsatser. sedan hade vi jumppa och vi hade rugby. Sedan hade vi engelska prov som gick JÄTTE BRA!! sen sista timmen hade vi finska och vi började göra någå ainekirjoitus. Sen hem,snabbt på datorn och sedan iväg på match. Jag var linjedomare och det gick nog helt bra. sen hem och nu ska jag sticka,hejdå !

ingen bild idag

I´M SO SORRY BUT IT´S YOUR OWN FAULT

skolan idag var skit kul! faktist. hade elevhandledning,kemi där vi skrattade som jaa-a,galna smurffar :D haha,vår kemilärare tyckte vi skulle ta med smurffar nästa gång och att vi skulle tala smurffspråket :D hihi,han dendär kemiläraren är nog klurig hann :) nåjaa,sen hade jag hykla x2 och det var också kul. Vi gjorde tortillas och glass i ugn och mockarutor,men dom får vi först nästa gång :( sedan var det hål och satt typ hela håltimmen framför lärarrummet med typ stiina,sara n,sara p,ela,nadde,fia,kadi,julia d,jannica,acke och någå andra tror ja de också var där. Oj guu va man skrattade igen och allt,huhhuh :D Sen hem,städade lite grann och så kom lassi hit. Vi kollade typ på tv hela tiden men sedan blev det inte så kul för jag märkte nåt såå han stack hem. Så nu är det typ slut med han och jag.. Men det e nog bättre såå. Skulle säkert inte kännt mej såå säker med han.. föör jaaa.
Imorron såå ska jag tror jag till stan efter skolan och sedan på kvällen så far jag KANSKE och kollar på teatern Narnia :) men det e bara kanske ännu.

nuu så borde jag läsa på hissa prov men jag ORKAR INTEEEEE!!!

shaa,ska väl läsa nuuu...... -.-


ela får stå för bilden idag,hon är ändå så söt!

SHAA

hade en riktigt bra skoldag faktist. Först finska,helt okej timme. Sedan hade vi biologi prov,men det gick jätte bra för mej! Riktigt nöjd själv :D ändå så får jag säkert typ 5-6 sm jag altti får.. Nånee,men ja tror faktist att jag får typ 8 eller nå. Sen hade vii öhm,tyyyp, matte joo. Det var en helt kul timme de också. Faktist. :D sen sista timmen hade vi hissa och det var chill för vi skulle läsa på prov men nästan ingen läste,för vi var som utspridda i grön + klassen så dom som var i klassen,dvs. rasse,ville,reitta,kalle,emppu,jag,yogo åå kanske nån annan.? jaa,så vi hade det skit chill ochoch kul där! sedan var det stafettkarnevals träning och det gick ganska sutta. E typ reserv nu eller någåå men helt chill endå. Sedan fo man in i skolan för hejjarklacken gjorde sina vippor eller såna juttun där såå jag hjälpte typ ela lite där och sedan fo jag hem med fias skjuts. Sen så kom man hem och fo på datorn typ genast ;) jeij. menmen,jaa,snart har vi träning. från 20.15 - 21.30. orkar inteeeee. nåjå,men kanske man borde typ la på sej någåå kläder nuu för mommo kommer och hämtarmej om typ en kvart sååå ;)

och förresten, INNERST INNE SÅ HATAR JAG DEJ!!!

SKOLAN

sitter i skolan me siic nu just. Har ganska snart stafettkarnevals uttagning. Kommer säkert inte slippa med menn far och prövar iallafall. Hade idag : kemi,matte,musik,musik. Ganska okej dag idag,skriver mer ikväll om jag hinner,hejdååå !


bild från skolan.?

INGEN BLOGGLUST

har faktist ingen blogglust nu just,menmen,ska nog blogga iallafall. Igår då vi hade match såå vann vi typ 5 eller 6-1 såå där tog vi 3 poäng hem (y) jeij. sedan hem och så fick man veta att man skulle ha färdigt nån finskauppsats tills idag och jag fick veta om det igår såå jag fick himo panik och började skriva om london.? nåjaa men det blev nog ändå helt bra. idag dåå såå sovde jag lite extra för jag orkade inte stiga upp,hehe. Fick liiiite brottom sedan såå jag sprang typ halva vägen till bussen men som tur så hann jag bra. I skolan dåå såå hade jag modda först,det var tråkigt och anna-lena vr stressig,som alltid. sedan hade vi jumppa och vi fo till simhallen och simma och då vi kom dit såå vet ni vad? JA SÅG MIN MOPO SOM JA KOMMER FÅ OCH DEN VAR UR HÄRLIG!!! :))
nåja,simmade där nu en stund och det var faktist ganska kul men inte på de sättet,men endåå. Sedan tillbaka till skolan och så åt vi och sen hade vi engelska och vi hade vikarie såå ni kanske vet vad det betyder.? :D hihi. nåjaa,men det var en kul timme. sedan hade vi finska och det var ganska tråkigt nog,fast ja presenterade nog min uppsats där och de gick nog helt bra ! sen hem och nu är man påå ganska dåligt humör,men får se om det blir bättre till kvällen. Kommer få besök hit och så ska jag prata om alltmöjligt.. jamen jaa,hejdåå !


underbara tjejer före konvent <3 ( acke är där bake)

GOMORRON ELLER GODAG,JAA VAD SKA MAN SÄGA?

hah,blev väckt idag också kl.12. av SYRRAN, grr. nåjaa,men jaa,fo på datorn nästan genast,hihi. Dagens planer är dåå att sticka hem till mamma,match kl.17.30 på ehnvallen,ALLA KOMMER OCH SIIR! ooch efter det kanske man lämnar i roparnäs å har de kul ;) hihi,har inte hunnit klä på mej ännu,men whatever :D ochoch,igår hade man ju kul på kvällen wiith jasso och ela ! hihi,vi fo ut och cykla typ halv 10 tiden kanske ? vi sku ju nog fota och sånt,men sen så cyklade vi till söderfjärden,och där satt nå gubbar så dit kuna vi inte fara då ;< nåå,cyklade vidare,såå tänkte vi cykla till sundom,men dit orka vi inte,såå vi svängde typ tillbaka ? :D såå cyklade vi till stundars och tog en massa bilder där,men tyvärr hade inte jag kameran med,så alla bilderna är på elas och jassos kameror. Menmen,fina bilder fick vi ju,host :D iallafall på meeeej, HOOST!
nåjå,menmen,kanske jag sku göra nåt vettigt nuu?
eller så inte,men shaa,ha en bra dag! :)medaljen från koris-turneringen i esbo

BRIST PÅ BILDER NU JUST!
iallafall på denhär datorn

STAN

halåj! idag på morronen vaknade vi eller blev faktist väckta kl.12. sedan fo vi ner och åt frukost och efter det var klockan redan ungefär 1,så då stack jag hem. Gick i duschen och fixade mej och efter det stack jag och pappa efter jasso och ela. sedan bärde det av till stan,till 1 maj torget. Kom till stan ungefär halv 3 tiden och där mötte vi på elli och emma G. sedan var vi i stan till typ kvart före 5 och då kom jassos mamma och hämtade oss. JAAA,i stan träffade vi en massa folk,t.ex. filippa + gänget,mixusandrajannica och en MASSA andra! det var faktist ganska så jätte lame i stan,eller som det fanns typ inge där.? nåja,sen kom jag hem,fo och kollade på tv,åt och efter det gick jag ner hit till jasso igen. Ska typ spendera hela min helg med dom 2 fjantarna,hihi. nåjaa,menn då jag kom hit så hade dom just börjat kolla på en film, Wallander - Luftslottet. Såå jag joinade dom. Nuu har vi slutat kolla på den och vet inte riktigt vad vi ska göra,kanske fara ut i byn och cykla eller nåt? vet ej!

menmen,saknar en viss pojke nu just. ochoch,jaaa,har faktist inge annat att säga sååå, JAMEN härregud, imorron kl.17.30 ska ALLA komma till ehnvallen och kolla på proffsfotboll ;D haha,jamen jaaa,vi har match imorron mot OuHu,såå alla kommer och kollar juu,eller hur ? ;)

Jag tackar för mej sååå ska ni ha det så bra! shaa!YOOOO! hahah,hitta på youtube me jasso en gång en film om hejjarklackarna i stafettkarnevalen och PLINGPLINGPLING, så är jag där på bild :'DD

KLOCKAN ÄR 2:17

har haft en asbra kväll tillsammans med ela och jasso! har skrikit,skrattat,druckit,ätit och haft det bara sådär allmänt kul! tänkte nog fara hem ännu idag,men jassos mamma tyckte jag skulle sova här så jag lämnar övernatt här. Imorron ska vi till torget och ha det kul och sedan ska vi väl chilla resten av dagen typ.? JAAA,som ni kanske märker såå har jag inte hunnit fixa till i min blogg ännu,men jag gjorde den idag och har varit här hos jasso hela kvällen såå jag har ju inte bilder och sånt här. Men ska väl fixa till den mer imorron tror jag.?
Och en sak till,saknar faktist ganska många personer nu just. T.ex. Siic,vet inte vad som har hänt men det känns som om vi inte är lika bra kamrater längre,som om vi glider ifrån varann,men jag vill bara att hon ska veta att jag faktist älskar henne och hon är väldigt viktig för mej! i miss youuu <3 

Sitter på jassos dator nuu och jasso for och tvätta bort sminket och annat och ela for med. Besök gärna deras bloggar också ;  ellijasso.blogg.se och  mikaelafelicia.blogg.se

men nu kanske jag slutar skriva en massa onödigt här ;> ha det bra och gonatt kan man väl redan börja säga? :)


nyåret 2010 (jassos bild)

ela som har insett att hon har ADHD (?) (jassos bild)

och till sist jasso :) (jassos bild)
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus