FILM

nu ska jag kolla 2 filmer och se om jag somnar mitt i eller om jag ens vågar se ena filmen till slut. haha.
morgondagens planer hittills ser bra ut!

DANNI

hade danni just på besök hit! helt chill att bara sitta och tala och äta naminami glass! smaka no bra!

 

HIMOS 2012

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tackar för en otroligt rolig och bra dag!

YOU'RE THE ONLY THING I'M THINKING OF

vaknat,ätit och chillat nu bara. kommer senare idag bilder från igår men nu just orkar jag inte ta fram datorn. men det kommer nog idag. vet inte riktigt exakt vad som händer idag men vi får se. hoppas ni alla har det bra!

HEJM

och nu är vi påväg hem från himos. en bra dag med 2 härligt roliga flickor! kommer väl hem först 22-23 tiden så uppdaterar mer imorn.

 

ON OUR WAY

nu är vi påväg mot himos. jag,vendela och evelina sitter i bussen med ett x-antal andra ungdomar,trångt och varmt. blää. nå,kommer iallafall vara hela dagen borta,men kanske sätter hit ett inlägg nångång. hehe nu ska jag inte slösa på akkun så hejs! ha en bra dag!

DET FINNS SAKER JAG SAKNAR

hade en toppen dag på öjberget med okki, + after ski på arnolds efteråt! tack för det okki! nu ska jag packa lite tills imorgon och så kanske okki&simon kommer hit igen,får se.

 

M O N D A Y

vaknade pigg och glad idag! hade besök av okki&simon igår på kvällen också! idag ska jag åka till öjje med okki och skada rumpan lite. haha nej skojskoj, men har faktist inte åkt en endaste gång det här året ännu så.. får se hur det går.

 

STÄDDAG

joo,som rubriken säger så var det en städdag idag.. eller är. men har ändå hunnit baka en kladdkaka och bara chillat. borde dammsuga nu också,annars flippar mamma. haha.
hade lust att fara ut idag men det verkar inte hända något i vasa.. blä

 

DUCKFACE

efter att jag varit till ishallen med emppu så stack jag hem och i en varm bastu. efter bastun satte jag på mej en mysig choklad mudmask, alltså ansiktsmask. nu ska jag kolla film med mamma och ta det lungt!
-

duckface

HITTADE FILMER FRÅN TURNERINGEN I ULEÅBORG

-
Ja, jag är stolt och ja,jag skryter kanske lite med mitt mål
-
-
och finalen där vi förlorade på straffar

LÖRDAG IT IS

okej,gårdagen var rätt så lugn. var på träning,kom hem och chillade ensam med mamma bara. somnade också ganska tidigt eftersom jag var så trött.
-
idag vaknade jag där 10-halv 11 tiden och gick och åt frulle. kollade en stund på tv med mamma och hoppade i duschen. nu just försöker jag få det lite städat i rummet och senare idag sticker jag till ishallen och kollar match. sedan får man se vad som händer.

 

F R E D A G

har idag hunnit kolla några jersey shore avsnitt,varit int till stan,träffat vendela och snart blir det 2 1/2 h träning. min fredag då alltså..

 

WOHOO

och idag blev det klart att jag på tisdagen sticker till himos för en dag och åker! happyhappyhappy!

JERSEY SHORE

shiiet, dålig uppdatering här! förlåt för det.
igår gick dagen helt snabbt. hann med en morgonträning, några timmar på gym och sedan var jag med urim.
idag hade jag morgonträning igen och efter det åkte jag till stan och tog bussen hem.
annars så har jag inte gjort typ något, bara tagit det riktigt lungt och kollat på jersey shore,som jag laddat ner.
hade tänkt umgås med emppu idag, men tröttheten tog nog imot.
-
imorgon är det fredag, och jag har inga planer för dagen, men träning på kvällen.
sedan får jag se om jag hinner med annat efter träningen.
-

@ GYMMET

hade morgonträning i bhallen och efter det fick jag sitta på med sofia,som fått körkort, in till stan. tog bussen till gymmet och här är jag nu. shönt med sportlov då man bara kan ta det lungt. borde ringa och beställa tid till massören också. menmen hoppas ni har det bra!

 

SPORTLOV!

BABY, YOU DON'T KNOW ME AT ALL

provvecka på g. så kommer väl sitta hela kvällen med näsan i hälsoboken..
hade finska prov idag som faktist var ganska svårt men det gick väl helt okej ändå. kommer inte ändå vara nöjd med resultatet sedan men.
annars då, blev en vinst igår på 10-0 och jag fick äran att göra det 10:e målet,
vilket verkligen var ett snyggt mål måste jag säga!
-
har inge annat att säga nu, hoppas ni alla har en bra måndag! imorgon efter provet tar jag SPORTLOV!
-
-
-

SVAR


Amanda
om G A M E D A Y:
Du går i VG visst? Ja tänkt bara fråg va du tycker om skolan? :)
-
svar: först ska jag tacka dej för att du kikat in på min blogg! :) sedan, svar på din fråga! Ja, jag går i VG! Jag tycker jätte mycket om VG, en jätte bra skola kan jag säga. Genast efter första dagarna då vi hade börjat så kände jag mej välkommen. Alla är som så "nära" varann på nåt sätt, eller som ingen är helt utstött eller nåt. Och lärarna i VG är nog trevliga också. Sedan om man just har svårt i något ämne eller nåt så kan man alltid fråga hjälp av lärare eller speciallärare. Och själva skolan har ju förnyats nu också. Vi är i samma byggnad som lyska nu och det känns faktist bra. Det är bra med större och nyare utrymmen nu.
Sedan så brukar VG också delta i olika idrottshändelser och penkkis och såna.
Så det var väl kort och positivt om VG, haha! Men det är bara min åsikt! Hoppas du fick svar på din fråga och om det är något annat du undrar så kan du nog fråga!

G A M E D A Y

så småningom ska jag börja dra mej från pappa,via mamma, till busstationen och därifrån till jeppis sedan.
match mot United idag då, TAGGAAA!
har bra tagg på g nu,ensam i rummet,musik på och koncentrationen på hög nivå.
nu, ska jag tagga mer och packa det sista. hörs senare idag!
-
vifkdam2o12lag2web_1200

KUTVONEN

har spenderat min kväll @ kutvonens! myspys med fröken jasmin var det på schema! kollade film, åt skinkpaj och myste! kom hem där runt 12 och kollade tv med pappa. nu just är jag uppe på rummet och borde ladda ner låtar.. hehe, bra så här i sista sekunden..
klockan är alltsåå 1:14 nu.
-

SATURDAY

vaknade,åt och chillade. åkte via öjberget in till stan med pappa och elin, och sökte efter presenter åt småsyskonens kompisar. shoppade lite mat åt mej på samma gång tills imorgon.
-
idag kl. 16 har jag träning och senare på kvällen får vi se vad som händer. vill träffa jasmin, så får se vad hon ska göra. annars då så laddar jag bara upp för match imorgon.

 

DADDY COOL

träningen gick nu sådär.. inte så värst bra och nu är jag hos pappa. har ätit och kollat lite tv och nu ska jag i duschen! imorgon ny dag,hoppas på en bra dag. som alltid. menmen,alla som är ute och festar,festa lungt men ha kul ändå!

 

.

I can't be the only one..

I WANT YOU

hade kort dag idag. nästan onödigt kort.. skola 11:20-12:30 sedan hem. japp min skoldag. är alltså hemma nu och borde tvätta någå kläder,dammsuga,planera helgen och packa. ska dessutom hinna med 2 timmars träning idag,tjohej.

 

SMÅSVÄNGIGT HÅR & TRÄNING SNART

PENKKIS 2012

okej, första året jag var med om en penkkis i skolan! och kan väl säga att sminket var väldigt vackert.. annars,sådär helt okej. slutade efter 11 och gick till stan och sedan kollade jag på alla abin som körde med rekkan där. knäppte med mej lite godis också,hihi. sedan var det lite käfi&bulla med emppu och sedan hem.
-
nu ska jag sätta lite bilder som jag catchade idag, mest egopics och sådant men..
-
-
-
-
-
allt detta var före det började..
-

en början..
-

-

-

-

-

-

-

stackars rasse..
-

-

-

-
dom 3 sista bilderna catchade Milja, som stal min telefon...

LOVE ME

hmm vad ska man säga? helt okej dag. hade hälso,hål och finska. skrev på finskan en aine kirjoitus.
åkte hem med wili i bussen och har chillat en stund nu.
ska sätta på tvättmaskinen och sedan ta bussarna till gymmet och träffa filippa! sedan blir det zumba!
-
image description
arkivbild

LONELY

okej, tänkte ladda upp en perfekt bild hit till bloggen men min telefon lät mej inte göra det.. men kan säga att min vändag har varit en väldigt lame dag. blivit utvald till abinas black-list,snurrat runt i stan och smakat på en maccaron med johanna,luggit ensam hemma och kollat på tv. nu just kollas det fotboll som bäst.

HAPPY VALENTINE'S DAY

min vändag startade helt bra. fick ett samtal 0:01 inatt av urim som hälsade mej en bra vändag,haha. fick också sova ungefär 9 timmar inatt så det var shönt. vaknade och hann till bussen,tyvärr utan frukost men äter direkt då jag kommer till skolan. sitter alltså i bussen nu och skriver i brist på annat att göra.
-
dagens planer ännu oklara,men jag hoppas det ändå blir en bra dag. hoppas ni också får en bra dag, för det är ni alla värda idag!

 

HAHA

Tumblr_lzc87dgict1qkd2bvo1_500_large

FIN LÅT OCH FIN MUSIKVIDEO!

JAH!

vet ni vad jag just kom på? HAR JU EN HEL BEN&JERRY'S I FRYSEN ÄNNU!!
ska bara äta nån tortilla och sedan hugger jag i glassen!
-

TRÖIT

kom alltså hem igår där halv 3 tiden och hann sova hela 5 timmar sedan.. idag är jag DÖD.
ska ta en burana snart,har så hård huvudvärk och sedan ska jag nog försöka sova lite också,tror jag.
jätte jobbigt i skolan var det också,att hållas vaken. men efter skolan var jag en sväng till stan och köpte en ny bikini övredel. chill.
skippar träningen idag också,är så trött i benen och huvudet.
-
häjtå
-

S I L V E R

det slutade med en silver medalj för oss. spelet var jämnt men vi hade nog mer chanser men så kan det gå. förlorade alltså på straffar. var själv och satte in en straff men tyvärr så vann vi inte. fick vara kapten i sista matchen också,kändes jätte mäktigt att få vara kapten och att sedan ta emot pokalen också.
-
nu är vi påväg hem och är hemma nångång på natten först.
-
ignorera ansiktet,tack.

 

FINAAAAAAAL

jaaa vi gjorde det, vi är med i kampen om guldet!! jag är så himla glad! inte för att skryta heller men måste bara nämna att jag satte in den avgörande straffen i mål! åååh,nu ska vi bara tagga till final-matchen som är typ 19:45 ikväll..

 

HOTELL FRUKOST

3 matcher avklarna igår, 2 vinster och en lika. idag blir det hoppeligen 2 matcher till och hoppeligen så tar vi guldet också!
-
nu så har vi ätit hotell frukost och ligger bara och softar i rummet nu. ska börja packa snart också och så borde jag få flätor i håret.



MATCH 1

nu är vi påväg till hallen där vi ska spela. kommer spela 3 matcher idag så bloggar väl efter alla matcher sedan,får se. känner mej jätte taggad och hoppas på mycket speltid!

B U S S E N

sitter och taggar i bussen nu med bl.a emppu! musik på hög volym,mat och flätat hår, det kör vi med NU!

 

PACKA PACKA

håller på att packa väskan inför turneringen nu. vi ska alltså åka på turnering till uleåborg med B-FM laget, och jag är super taggad nu! start 9:00 imorgon och sedan spelar vi 3 matcher. jag hoppas vi får den där rätta lagandan nu på turneringen,som vi kommer behöva hela säsongen. men kul kommer det bli,det vet jag!

 

NJUTER AV DEN HÄR NU! NAMM

CORN FLAKES

skolan gick otroligt snabbt nu då jag tänker efter.. träffade urim snabbt efter skolan och talade. nu just är jag hemma och käkar corn flakes,min nya kärlek.. är galen i dom! seriöst,skulle kunna sitta och käka en hel låda full med corn flakes!
-
iallafall,idag har jag ingen träning eftersom vi imorgon sticker på turnering,mera om det senare. ska väl till butiken och shoppa mat (<3) till helgen med mamma senare ikväll.

 

T G I F

som rubriken säger, THANK GOD IT'S FRIDAY!
skriver bara snabbt nu,sedan runnar jag iväg till bussen så jag inte missar den.. är nämligen bra på det.
åker till skolan tidigare idag eftersom jag och olli ska ha färdigt vår presentation.
fiilisen nu just är väl helt okej, börjar bli lite flunssig märker jag, min näsa börjar kännas täppt.
menmen nu ska jag dra, ha en bra skoldag/jobbdag/dag alla! haha
-

-

T R Ä N I N G

åh, har väntat hela dagen men nu äntligen, träning snart!
skall iväg om 15 min och hehe är inte färdig ännu.. menmen aopp, ska väl dra då!
hejdå alla och ha en trevlig torsdags kväll! haha
-

STFU PLEASE

en shön hemmadag har det varit idag.
har slöat idag, men också hållt på i köket.
nu just så har jag lagat mat så jag ska äta just.
senare ikväll blir det träning i botniahallen, gotta love thursdays!
-

-

GODMORGON PÅ ER

 

HUVUDVÄRK

COLLIDE

en grymt bra låt då man bara vill sitta och tänka på någon eller något och drömma bort sig.
det är väl det jag nuförtiden gör, drömmer bort mig. drömmer bort mig utomlands. drömmer bort mig till något annat ställe. drömmer bort mig till några år framåt. drömmer bort mig till hans armar.
-

HOME SWEET HOME

ahh,äntligen hemma! min dag började med en morgonträning i botniahallen som var riktigt kul. sedan till skolan på 2 lektioner.
-
ikväll vet jag inte vad jag ska göra,vill iallafall hitta på något! men kommer säkert ändå sitta hemma som en soffpotatis.. blä

 

SÅKLART...

MURRR!!! såklart går det inte då att öppna min presentation på datorn utan att det bara kommer som powerpoint fram, åååååh kan alltså inte jobba med den nu! ÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

MIAMI BEACH

hjälp! hade helt glömt bort att jag måste göra en presentation idag färdig, istället för att tala på skype..
ska iallafall börja göra på den lite nu, den ska vara färdig imorgon och jag är inte nära på ens färdig,för att min partner idag inte vari skolan så det gick inte lika galant.
menmenmen vad annat, hmm.. har inga träningar idag så jag har bara chillat!
-

D Ö D

hemma från en tungtung träning! kommer nog kännas imorgon och kommer definitivt sova bra inatt! känslan efter en hård träning är nog en av de bästa känslorna man kan ha!

VIFK B-FM/DAMER

bilden är härifrån!
(tryck på H så slipper ni, det bråkar med mej nu så jag fick inte hela ordet..)

DU OCH JAG UNDER TÄCKET, BABY

hemma efter en chill skoldag, än en gång.
slutade 12:30 och gick på stan sedan ända tills klockan blev 14:00. tog bussen hem och nu sitter jag här och chillar.
är ensam hemma också, så shönt!
ikväll blir det fysträning i botniahallen kl.18, hoppas jag överlever..
-
-

MISSAT BUSSEN x2

LÄXOR

hemma hos mamma nu. presidentval på g också och vi har väl en ny president nu, Sauli Niinistö.
-
ska börja med hälso läxan nu som kanske tar en stund,men som tur har jag mina scullcandy hörlurar på mej så jag har bra musik i öronen och då går det snabbare.

 

CHILLAR

ligger i min säng med lukas och elin och bara chillar.
-
-

MW2

hade en trevlig kväll igår med gott folk. sovde kanske 7h inatt och vaknade sedan. chillade lite och klädde på mej och gick ner,åt frulle.
-
idag händer det inge speciellt,chillar nog bara. kanske träffar jasmin också!

 

SÅHÄR SER JAG UT IKVÄLL

ANGELS AND STARS

okej,nu har jag suttit och laddat ner grymma låtar ett tag.
börjar få lite sjukt i ryggen och rumpan nu då man bara sitter.
ska dra från datorn och chilla en stund i rummet, kanske käka något smått och sedan drar jag på träningen.
ha en bra kväll alla!
-
arkivbild, men jag saknar denna lilla så otroligt mycket!

I'M DAY DREAMING

AND IT'S NOT A BIG THING

chillar hemma nu bara. HUJ så kallt det var att gå hem från bussen, tänkte verkligen frysa ihjäl.
hade ingen känsel i näsan och fötterna då jag äntligen slapp in.
idag blir det då endast 1h träning i botniahallen. åker inte till pappa ikväll, åker först imorgon.
hoppas på en bra helg och bättre humör!
-

SKOLAN

är i skolan nu. lite jobbigt var det att stiga upp idag efter igår. menmen.
-
idag har jag träning på kvällen och sedan får jag se om jag åker till pappa idag eller imorgon. har skoldag imorgon också 9-12 typ.

 

TAGGAAA

 

fixar det sista nu och drar iväg till johanna på lite förfest. sedan vidare till konventen och ha kul!
-
ha en kul kväll ni alla andra också,jag tror det här kommer bli en bra kväll..!

ÄR PÅ GYMMET

BUM BUM BUM

chill dag igen. hade hälsoförhöret som gick bättre än jag trodde. sedan hål och finska. lämnade i stan 1 1/2h och väntade på jasmin,som sedan kom med mej hem. här chillade vi och åt gött. hon åkte hem och jag fortsatte chilla.
-
nu har jag också valt kläder till konventen,eller tror att jag ska ta dom iallafall. annars då,imorgon ledigt så jag åker väl till gymmet ensam och gymmar i lugn och ro.

 

MOBIL SVAR!

fråga: vafö e alla gymnasier förutom petalax bjudna..?:(
-
svar: det är nog inte helt så, men eftersom vi alltid förr haft att iallafall VG,övis,KG och vörå (?) är bjudna så har vi bjudit dem nu också plus lyska eftersom VG och lyska är i samma byggnad nu och för att lyska hade bjudit VG till leipätehdas. Men om man betalar 7€ vid dörren och är i andra stadiets ålder så kan man nog slippa in tror jag.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus