NYTT

Idag kom min beställning på posten och kan nog vara helt nöjd! Inte 100% men det är man aldrig heller.. Ikväll ska jag troligtvis iväg till gymmet och testa kläderna. Om jag orkar alltså haha.. Har haft en otroligt slö och lat dag idag så gym skulle väl sitta bra.


BACK IN BUSINESS

Hjälp, hade alldeles glömt bort att min blogg existerade! Har iallafall spenderat helgen med min älskling, varit ut och ätit, druckit fleeera koppar kaffe och varit otroligt lycklig. Nu känns det lite surt igen då A stuckit iväg.
Kommer hinna gymma mycket den här veckan igen och är otroligt taggad! Det känns som om allt är bra nu just, förutom att inte få spendera sina vardagar med sin pojkvän men annars prima! 
Ha de gött!


Kramis

TAGGA HELG

Är så taggad på helg för att 1. Alex kommer hem och 2. för att vi ska ut och äta! Såååå kul! Imorgon jobbar jag 12-17 och sedan tar jag helg! 
S K Ö N T 


Haha min sommarbränna, oj va jag saknar den!

EN SÄMRE VECKA

Torsdag idag och känner bara hur jäkla dålig den här veckan varit. Varit på sämre humör, haft otrolig värk i kroppen och saknat A mer än förr. Som tur är det fredag imorgon och då kommer min medicin (Alex) hem. Träningen har dessutom gått riktigt dåligt också. Huvudet orkar men inte kroppen.
Nåja, får hoppas att det blir bättre!


Igår

LEGDAY

Idag ska jag köra ben på gymmet! Bästa träningen då alltså! Älskar att träna benen, så kul! 
Har haft en väldigt slö dag idag IGEN så vill verkligen få en bra träning gjord. 



Älsklingar

LEDSEN IKVÄLL

Det är så jobbigt så jobbigt. Man förstår inte det förrän man själv är med om det. Ni som har pojk-/flickvänner som ska iväg till militären inom snar framtid, ta hand om varandra och umgås så mycket ni kan för det är så underskattat egentligen. Jag bara önskar att de kommande 6 månaderna går supersnabbt för jag är så trött på det här. Nu tänker ni kanske "herregud,klarar hon inte sig ensam alls?", joo det gör jag såklart men att ettutre hamna "släppa taget" om en så viktig person är inte det trevligaste. Att inte ha samma vardagar längre utan bara känna saknaden och undra vad den andra gör för tillfället. 
Vill ha min Alex hem redan eller ens kunna tala med han när jag vill.


Saknar den här resan så otroligt mycket

KLICK KLICK

Klickade hem dessa träningskläder nyss! Hoppas dom sitter bra för jag behöver nytt i träningsgarderoben!!



VILODAG

Idag kör jag en vilodag och ska antagligen tvätta bilen senare. Imorgon kör jag med träning igen och snart kommer Alex hem på loma!!



THE GREAT GATSBY

Har hört så mycket positivt om filmen så då jag satte igång den hade jag höga förväntningar. Nu efteråt funderar jag bara; varför all positiv feedback?! Fattade noll vad filmen egentligen handlade om och tyckte filmen var väldigt väldigt råddig. Nästan tråkig också. Att den vunnit Oscars osv förstår jag inte heller. Verkligen ingen top10 film för mej.
Vad har ni för åsikter om filmen?



USCH

Blev ingen bra träning idag. Hade alldeles för lite energi för att orka köra för fullt. Körde lite lugnare idag alltså,såna dagar ska man också ha.
Köpte nytt proteinpulver idag också, hallonsmak. Smakade väl helt okej som tur för har 1kg av det haha..
Nu ska jag kolla på någon serie och sova, godnatt på er!


MÅNDAG

Drog ett grymt bra gympass igår tillsammans med pisa och kom hem efter halv 11 på kvällen. Hade ju såklart svårt att somna efter nattjobbet så somnade först närmare 1. Fick istället sova längre idag och ska få tag på dygnsrytmen igen.
Ligger och slöar i soffan nu just men tänkte dra ett gympass på kvällen ännu. Har planerat att åka till gymmet varje dag denna vecka så får se hur det blir. Har ett mål som SKA nås och därför måste man jobba för det också!


DÖDSTRÖTT

Såja, klockan är 6 på morgonen och jag har slängt ner mej i sängen nyss. Jobbade natt idag och det gick som det gick. Fick otroligt många komplimanger av fulla kunder,lite så man skrattade för sig själv.. Haha
Nu får jag somna bredvid världens bästa, godnatt!

För ungefär 15min sen då jag käkade en hamppare som lämnat över haha

HEJ PÅ ER

Vaknade hos A idag och drog sen hem en stund. Sen via skolan till gymmet och drog ett arm & magpass. Nu just är jag ännu hemma men om en timme ska jag vara på jobbet. 6 timmar jobb framför mej ikväll.. Inte alls taggad.
#värkdenssämstahumörnujust


SWEET VAASA

Lunchade med jasmin idag! Efteråt rullade jag haha.. 
Dessa godsaker åt jag:


Har varit länge sugen på den där salladen och idag fick jag äntligen äta den. Så otroligt smaskig! Namnam!

DAAYYM

Har klarat av ett grymt gympass! Sprang rekordlängd på 30min och med högre hastighet än förr, squattade (?), tränade armar så dom skakar nu och jaa, jag är nöjd! 



TAGGA JOBB

Är inte sugen på att jobba idag men kan tänka på pengarna hihi
Kör med en vanlig lunch före jag drar mot stan! Kom gärna förbi en sväng till jobbet och köp något gott! Haha smygreklam


TISDAG

Och jag har så otroligt hård värk i ena axeln. Seriöst, får damp! 
Idag har jag haft en väldigt oproduktiv dag. Luggit hemma, fyllt på med ny musik till bilen och telefonen och lagat mat haha.
Imorgon ska jag försöka dra mej till gymmet innan jobbet.

Kramis

DÅLIGT

Idag hade jag en dålig träningsdag. Huvudet var med men inte kroppen.. Nå, blev 25min på springmattan och lite armar + mage. Sen gav jag upp. Är lite besviken på mej själv men som Alex sa åt mej så behöver man väl såna här dagar också. Nya tag imorgon, ifall jag orkar upp mej ur sängen i tid!

Kramis

G Y M

Än en gång. Ska försöka börja gå 5ggr i veckan (iallafall) på gym och tränatränaträna. Ska träna mej i skick till studenten haha! 
Lycka till med det..

Kramis

QUILTAD JACKA

Vet någon varifrån man kan köpa en snygg och lite billigare quiltad jacka? Vill förnya min vårjacka och har funderat på en quiltad jacka. Säg till om ni vet!
Något i stil med dessa men snäppet billigare helst :) hihi


TRÖG SÖNDAG

Ah, känner inte för att göra något idag. Är så utmattad i hela kroppen OCH huvudet. Vill bara ligga och mysa, se på film och ta det lugnt.
Känns fint att ha alex hemma ännu en natt för veckosluten går så otroligt snabbt alltid. 

Kramis

MIN LÖRDAG

Igår kväll var jag på en väns födisfest och även om jag bara var där i några timmar så hade jag jätte kul! Trevligt att se och umgås med vänner man inte sett på länge!
Idag har jag varit en sväng till stan med A, bowlat lite och varit hos p&m. Vill bara sova nu.. 

Kramis

JAG HAR SOMMARLOOOV!!!

Jaaa ni hörde rätt! Sommarloooov wihooo är så otroligt glad och lättad! Skrev sista skrivningen idag och får hoppas på det bästa. Student ska jag bli! 
Ikväll ska jag iväg och fira en gammal vän som fyllt 18 i veckan och efter det får jag ÄNTLIGEN hämta Alex hem.


GÖTT

Var på en kaffe med pisa idag. Ettutre hade nästan 3 timmar gått då vi gick runt i stan haha.. 


Vet inte hur jag ska läsa på engelskan så jag ser på serier istället hihi

HEJ OCH GODMORGON

10 timmars sömn satt perfekt inatt, känner mej som en ny person!
Igår drog jag ett grymt gympass och var väldigt nöjd över mej själv. Från att ha varit megatrött till att springa 30min och pina ben och rumpa! Fina grejjor vetni
Idag är jag ledig och ska ta en titt i engelska boken för att förbereda mej inför SISTA studentskrivningen imorgon! Woopwoop efter det har jag SOMMARLOV!!!

Tycker bilden ser galen ut haha

FRI SOM EN FÅGEL

Nästan iallafall! Känns otroligt skönt att ha hälso över nu, även om det inte gick så bra. Ikväll ska jag antagligen till gymmet och imorgon är jag ledig!
En ootd får ni nu, älskar denna klänning!!


SÅ.OTROLIGT.GOTT

Ah...


NIKE ROSHE RUN

Har blivit alldeles kär i dessa skor.. Så otroligt snygga! Dessutom ser dom väldigt bekväma ut också.. 
GE MEJ!!!!





Dör lite grann

IT KAN MAN ENTÅ NA

Såååå trött på att läsa!! Kan ändå inget så känns så dåligt usch ååååååh.. Kommer väl babbla mej igenom hela hälsoskrivningen. Jess


1 DOWN 2 TO GO

Moddan över och nu har jag endast två skrivningar kvar! På fredag efter engelskan tar jag sommarlov!!
Var en sväng till pappsen idag som kommit hem från florida. Fick en huppare, choko och en ALLIGATORTAND! Nu är jag cool.



IPHONE 5

Idag köpte jag äntligen en ny telefon! Efter 2 år och 8 månader med samma trogna iphone 4 var det dags att uppgradera till en nyare version. Är rätt så nöjd med mitt köp!
Imorgon har jag modersmålsskrivning. Usch säger jag bara.. Vill inteeee åååh den här veckan kommer vara ett helvete men SEN är det över!! På fredag är skolan slut och jag har sommarlov, herre min tid. Känner mej otroligt gammal, usch då..
Wish me luck!

Haha väldigt färdig bild men har iallafall två favvisar bredvid mej.

TRÖTT

Okej raderade nyss ett inlägg som skulle publiceras.. Bra bibsan,bra
Har jobbat fredag kväll och idag på dagen. Ikväll har jag umgåtts med vänner och ätit tortillas. Är alldeles utmattad och vill bara sova hela livet igenom typ haha..
Imorgon kommer jag hoppeligen ha en nyare telefon yayy!

Saknar penkkis!!

GYM

Ska just köra och hämta pisa och sen köra ett gympass kvällen till ära! Hoppas det blir ett bra pass!


BAJS DAG

Denna dag blir bara sämre och sämre. För det första så hade jag väääldigt svårt att vakna idag så jag snoozade i 2 timmar (igen). Klockan 13:30 hade jag tid vid terveytalo för nån check från jobbet. Kommer dit och väntar i 15min för att sedan höra att de inte kan göra nåt med mej för att de inte jobbar med mitt jobb längre.. Nåå sticker och tankar då, sätter in min 50 lapp och tankartankartankar tills det ettutre tar stop vid 42€. Det kom alltså ingen mer bensin och min biltank var inte ens full. Så dit for 8€ i onödan för att bensan fuckade upp. Ååååååh jag är så stressad nu!!!!


EN VECKA KVAR

Drog ett kort pass på gymmet idag där en hel galen klass sprang runt hela tiden.. Störde mej något enormt på att dom stirrade på en då man gjorde sina övningar osv. 
Bitch, I know i'm fabulous
Idag ska hela huset städas och idag är det även en vecka kvar till hälsoskrivningarna och jag har sån stress inför det fast jag redan är godkänd men iallafall.. Ååh

Kramis

MY FISH

Hahaha detta är lite komiskt eftersom jag brukar kalla Alex för en fisk... 


STOLT ÖVER MEJ SJÄLV

Kom hem från gymmet just och jääklar va jag är stolt över mej själv. Låter kanske inte så bra men jag sprang en halvtimme på springmattan och det är bra för mej!! Har inte sprungit så där sen hösten typ. Sen drog jag ben och armar och nu är jag död :)

Haha efter springmattan

GYMTIIIME

Ska rikti just dra till gymmet och ska svettas som en gris!! Taggar till med en celsius i min nya shaker.


Kramis

MOTIVATION TACK

Orkar verkligen inte läsa nåmer.. Seriöst, har väl inte ens lärt mej nåt under dessa veckor.. Åååååh sån ångest inför nästa vecka!!


OAKTIV DAG

Vaknade lite före 12 (...) och försökte genast börja läsa på hälsokunskap. Det slutade inte så bra eftersom jag sedan ungefär klockan 14 somnade och sov i 1 1/2 timme.. Tackar mina natturer för detta!
Idag fick jag hem min ena klänning och ett par skor som jag hade beställt i veckan! Klänningen var verkligen jätte perfekt, litepytilite stor vid magen men annars jätte perfekt! Skorna däremot var för höga för mej. Annars var dom perfekta men jag som inte går med klackar så ofta kan verkligen inte gå en hel dag med så där höga klackar. Så dom ska väl skickas tillbaka antar jag. Synd för dom var verkligen jätte fina!!
Imorgon ska jag försöka dra mej på gym och stormläsa (kommer ändå inte gå). Hoppas ni har det bra!

Kramis

SÖNDAGSSLÖ

Åh gud va trött jag är nu! 
Natten gick ganska så snabbt med kunder nästan hela tiden. Fick såååå sjukt i fötterna efter att ha stått och sprungit på i 8 timmar.. Kom hem (till Alex) ungefär 6:20 på morgonen och kröp ner i sängen bredvid en sovande Alex.
Idag har vi tagit det ganska lugnt och kört runt lite tills jag sen förde honom till bussen. Tänker gå tidigt och sova idag..

Köpte en ny shaker på fitnesstukku igår, sååå min färg haha!

NATTJOBB

Nåjaa första natten avklarad och 8 timmar inatt igen. Känner bara hur trött i huvudet jag är för är väääldigt känslosam idag.
Så om ni råkar vara ute inatt i stan så kan ni komma och hälsa på mej till hesburger! 

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus