MIDSOMMAR,TJOHEJ

altsåå de var ju som sååå bäst väder igår ! hihihi,okej det var bara en såndär btw,menmen, igår såå var vi med familjen till Molpe vid en villa och det var nog kul där fast man bara var med familjen + några andra där. Vi simmade,fiskade,var i baljan,såg en mink och en massa annat. En trevlig kväll med familjen kan man säga!

HAHA,jaa och så var det ju ASBÄST på stan på torsdagen med Fillan,Velsin och Isco.! HAHA,guu vad man fick skratta mycket åt allt. Och vi fick en ny BFF på torget. Först så var han stum,men sedan ettutre kom det ljud från han,HAHA!

Menmen,idag dåå såå kommer kanske acke och kanske sara p hit och så ska vi ha det kul!

Men nu ska jag dra, vädret idag är ju inte på topp men ändå.
Ha det bra,hejdå!



haha,"berusad.org" :'D hihi,vill ha dendär pannluggen tillbaka :(

PIIRICUP 2010

har varit från söndag tills igår på piiricup i pajulahti såå jag har inte kunnat blogga. Men det gick helt okej där,eller vi blev tredje men fick endå ingen medalj :oo Men jag är endå såå stolt över alla i laget!
Har haft en SÅÅÅÅ BRA turnering och man har fått så många bra minnen med sej därifrån!
JAG ÄLSKAR ER ALLA OCH KOMMER INTE GLÖMMA ER!
jaa och det var ju sista matchen och allt med distriktslaget,för vi blir för gamla nuu så nästa man ska satsa på är aluejoukkue, om man nu slipper dit.

HAHAHA, och jag fick FAIR-PLAY pris, eller det var en liten staty. Och dom hade skrivit fel mitt namn på lagfotot + då jag skulle hämta fair-play priset :'DD HAHA, hur skit kan man vara ? :D Förra året hade dom också skrivit mitt namn fel, så nuförtiden heter jag väl dåå Matia Marja Aarinio :'D

Bilder hann jag inte ta så mycket men några i bussen + i rummet med nanna och julia och såna.

IDAG FYLLER JENNY (JOHN) MIN BROR! :'D grattis till henne! ♥

bilderna kommer då jag lagat dom på datorn,orkar + hinner inte nu, ska börja fixa mej för idag drar jag till stan med filippa och vellsin. Vi ska eet kaku !

nu for jag,hejdå! Ha det bra ! :)

LÅTAR NI KAN HÖRA PÅ, PÅ EN REGNIG DAG SOM DENHÄR

New Kids on the block ft. Lady Gaga - Big girl now

B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes

Stromae - Alors on Danse

David Guetta - Baby when the light

Kardinal Offishall ft. Akon - Body Bounce

Iyaz - Bulletproof

Enur ft. Natasja - Calabria 2007

Redrama - Du

DJ Tiesto - Elements of life

Sean Kingston - Face drop

Big Ali ft. Dollarman - Hit that floor

Ludacris - How low

Enrique Iglesias - I like it

DJ Storm ft. Lil Wayne - I Made it

Tinchy Strider ft. Amelle - Never leave you

Christina Aguilera - Not myself tonight

Bob ft. Bruno Mars - Nothin' on you

Usher ft. Will.I.Am - OMG

Gabriella Cilmi - On a mission

DJ Khaled - Out here grinding

Sidney Samson - Riverside

David Rush - Shooting star

Sean Banan - Skaka rumpa

ItaloBrothers - Stamp on the ground

Edward Maya - This is my life

Cascada - What hurts the most

Blink-182 - What's my age again

Taio Cruz - Dynamite


där var nu ganska många låtar och dom flesta har ni säkert hört redan men ändå

YOU MAKE ME FEEL ALIVE

GAAAH, hade sååå best dag igår! Kom till stan där 2 tiden och gick till Carlings och där väntade Emma G,Filippa och Julia på mej. Nååå,vi gick nu runt i stan i en massa butiker och hade jätte roligt. Sen så sku kålen också kommamed oss,eller han kom nog men han va helt out. Och simppe dissade oss :o
Nåjaa,men sen då vi satt där på torge med typ ankan,emil,kålen,hannes och så kom typ rami också, såå kom Vellsin där också och joinade oss. HAHAH, altså guu va kul man hade vid Wayne's ! GAHAHHA! Hmm,först såå var det såå att emma frågade oss om hon skulle ta ett såndänt stort kex såå frågade honde kassatanten bara att "joo,vilken färg?" Velle bara "blå" HAHA och emma bara "ööh,ljusa" typ. Senn sååå då vellsin hade köpt sin daimkaka + grandi såå joinade hon mej och emma där vid ett bord. Nåå sen fick hon i huvu att hon skulle äta genom nå såndä papper, och HAHA först så failade hon för det rörde i pappret,men sedan så lyckades hon.
Och så var det en massa annat kul,typ hande gubben där såå flörtade jag och emma med och han gav deras nyaste tidningar till oss och där fanns shampo och HAHA jag tog dom.. :D

Kul dag kan man säga!
Sedan så kom emma och filippa till mej och ela kom en sväng för vi bytte tillbaka våra telefoner.

Idag dåå så ska jag packa och på kvällen såå borde vi ha med distriktslaget typ "filmkväll" eller något,men vet inte om det blir något av det för man har inte hört något från nån.

ÅÅÅH,varför blir det alltid så långa inlägg? :o GAAH!


julia & filippa


emma G


Vellsin & Filippa


Emma G & Vellsin

sedan så hittade man lite babybilder igår :>


jag och jasso/PROPPIN


hihi


bara man skulle vara lika liten och söt ännu




tuff redan som liten


+ modern :D


HAHAHAHHAHAHAH


syster & jag, fina rosetter vi har


och till sist en sötsöt bild på Danne och Emma GEISOR

THAT SHOULD BE ME,HOLDING YOUR HAND

Gomorron allesammans!

tja,gårdagen var ju nog suverän. Först såå cyklade jag till Siwa där nära emppu och det är typ 9-10 km dit. Sedan cyklade vi därifrån till brändö och förde Dixi (deras hund) dit till nån tant. Sedan fo vi till koti pizza där och käkade en halv pizza var. Efter det cyklade vi till Siwa där brevid och köpte typ glass och godis. Sedan cyklade vi hem till henne och fo upp till hennes rum. Där hade vi ganska kul för först såå då jag hade köpt såndäna Sirkus Aakkoset såå började vi bygga ihop ord av dom och sånt,sedan kastade vi dom så att man skulle fånga dom. Sedan fo vi ut och hoppade på trampolinen och solade en stund och efter det åt vi.
Seda blev klockan redan typ 6 och emppu skulle vara halv 7 vid mtv för hon skulle vara linjedomare,så vi stack därifrån och jag cyklade med henne till mtv och därifrån sedan hemåt. Hihi,då jag cyklade såå kom simon emot mej :D kände inte igen han först men sen då han kom närmare så såg jag att de var han.
Sedan kom jag hem och hade 20 minuter på mej att laga träningskläder + laga upp håret såå jag gjorde det och sedan cyklade jag till träningen.
Träningen var ganska jobbig, eller inte på det sättet men man var jätte trög i benen. Men det gick nog endå ganska bra.

Nuu såå vet jag faktist inte riktigt vad som kommer hända idag,men då det är såhär dåligt väder såå kanske man skulle kunna böra måla rummet idag,eller? Bara att jag borde ha nora med mej här nu för hon ska hjälpa mej å måla.

Shitt vad långt inlägg det blev och ingen orkar säkert läsa det men whatever.

Ha en bra dag!


<3 mun fisuu



en till bild på min fisu


oj venttu,de e minnen!


orkar inte ladda upp mer bilder såå hejdå!

WHOAA

idag fyller nanna + noras storesyster, GRATTIS!

ska just dra iväg mot prisma,för emppu väntar på mej där. Sedan ska jag chilla med henne resten av dagen och så halv 8 så har man träning.

Hejdå,ha en bra dag!

förra sommarn

CHEAP MONDAY + DISTRIKTSLÄGER

shaa!

På måndagen såå hade jag lite fullt upp så jag hann inte skriva,menmenn,först så hade man akademi träning från 11.00 - 12.30. Sedan så blev det att cykla snabbt hem och gå i duschen,fixa sej och sedan halv 2 kom mommo efter mej och körde mej till stan och klockan 2 så blev det att intervjuas av vasabladet + pohjalainen. Jag var inte enda som var där,där var nog också Ellen,Emma,Hamppe,Patte,Jonttu och Merhavi/Merhabi.? :D
Där så intervjuade n dom typ alla där och sedan fo vi utanför dedä huset och så fotade dom lite oss och intervjuade mej,emma och ellen. Det var en jätte rolig upplevelse fast jag var jätte nervös.
Efter det lämnade jag i stan med Ellen,men hon var inte alls länge där,såå jag gick ensam där sen. Träffade filippa & gänget där också och en massa andra.
Höhö,hade med mej typ 58 euro, det lämnade typ 5 euro (i småpengar).

Köpte 3 toppar och ett par skor;


H&M 9,95€ typ


Jim&Jill 19,90€


H&M 6,95€ typ den är gul


Gina Tricot 12,90€ typ och den är grön

igår dåå så vaknade jag halv 8 och hade distriktsläger från 9.00 till 15.30. Det gick nu sådär,inte bäst men iallafall. Sedan efter det via butiken hem och sedan fo jag på datorn och snackade lite med en SNEEL HEEST som heter FANNU! + ELEFANTEN dvs. Nora :) thihi,sen såå stack man till MTV och kollade på -95 ornas match och dom vann 2-1 mot VPS.

Idag såå vaknade jag där närmare halv 11 typ och ringde åt syrra och sånt. nuu sitter nora här brevid mej och vi ska dra till butiken nu just och sedan ska man på träning till gerby.

Och förresten, så fyller min kära syster 17 år idag, dvs. CHRISTA AARNIO!
GRATTIS TILL DEJ STORESYSTER!


Om du skulle vara här nu så skulle jag nog ha kramat dej,fast du inte alltid är riktigt snäll mot mej,fast jag alttid försöker vara snäll mot dej. Men jag får tåla dej några år till,sedan flyttar du bort och då är jag glad,thiihii. Nånej,men ha en bra födelsedag ! :)


en finfin bild på kusinerna + mej & syrran
julen 08

SOMMARLOV,KÄNNS INTE ALLS SOM DET

sitter här nu med proppin och vi har just varit i duschen och igår kväll så hade man ju kul! Först så kollade vi på Män som hatar kvinnor och den var nog helt bra. Sedan kom vi på datorn en stund och hade lite kul. Sedan fo vi ner och kollade på kauna och proppin var jätte rädd :'DD man bara satt där och skrattade åt henne,hihi :D sen såå fo vi upp och tog någå täcken och sånt fram och så somnade vi typ närmare 4 nångång.

Idag på morronen dåå,så vaknade vi för att christa (syrran) messade åt mej att jag skulle ringa åt henne,för jag hade 4 missade samtal, ett från pappa, ett från mamma, två från syrran,hehe.. :D jag ringde åt henne och sedan pratade man en stund och sedan fo jag ut med hundarna medan proppin ställde fram frukost åt oss. Hon hade lagat det jätte fint,hihi. Sen så åt vi och efter det såå kollade vi på Step Up 2, som vi skulle kolla igår men hann inte. Den var jätte bra och JAG OCH PROPPIN BLEV FÖRÄLSKADEE! nåjaa,sen stack vi upp på datorn och var där en stund och sen i duschen och nu sitter vi här igen ;)

ska snart och äta något så vi inte svälter ihjäl här,hihi. Senare på kvällen så blir det träning och igår så räknade jag ut att jag kommer ha 7 träningar på 5 dagar. ojoj..


Robert Hoffman


Kolla in hetingen där!

HAHAHAHHA

hahahaha, cykla just för en stund sen hem till proppin me henne ååå det regnar ju grymmt mycke där ute,såå vi tog nu bara cyklarna å cyklade ner. Nåå,det e typ 350 meter till henne och bara nerförsbacke typ såå sen då vi cyklade där ner för backen,så ska man typ svänga nestan i mitten där till höger. Nåja,vi skulle svänga dit men sen så ropar proppin bara att "Ja siir ingentiing!!" åså kör hon typ bara förbi där var man sku svänga åså ropar jag där efter henne att "Va göör duuu !?" å sen så kommer hon där efter mej nånstans från en annan väg åå jaa. :D sen kom vi hem till henne och tog morotsrutor och kollade på gamla bilder på henne och så fanns jag också på nåra bilder och så var Mikke där också. :D haha,sen så packade hon typ klart,för hon ska sova här inatt och sen stack vi hem tillbaka i regnet.

Ikväll ska vi kolla på 3 filmer,


Män som hatar kvinnor


Step Up 2


Kauna


Ha en bra kväll,för det ska minsann jag ha! Hejdå!

PROPPIN E GOLLI !! <3<3<3<3<3

sitter hemma hos proppin nu å ja tucker hone jeeteee söööt å en sneeel heest :) :) :) hon fo på vessa nu. vi ha vari ut å gått me hunden åså fo vi ti butiken å köpt FAIRY och GLASS. ikväll ska vi kolla på nån film å chilla bara. Kommer vara kul!

Hejdå!




man e ju prooo ;o proppin va fotograf ti båda fotona.


proppin miiiin <3<3<3<3<3

JAG ÄR EN DÅLIG BLOGGARE

shiiet,har inte bloggat på nåra dagar nuu, förlåt för det. Nog för att inte jag ens har riktit läsare heller men. Man kan bra säga att det inte går så jätte bra för min blogg nu just.
Nåmen iallafall, vi var ju till Rovaniemi + Kajaani med laget och första matchen vann vi 8-1 och vi spelade GRYMMT bra! Andra matchen blev 1-1 och vi spelade såååå SUTTA!
nåå sen kom man hem där en halv 1 tiden på onsdag-torsdag natten.

På torsdagen dåå,altså igår såå vaknade jag och fo på datorn och sedan så tänkte jag fara till Carpella men sedan såå blev det såå att jag var med nora. Hon kom kanske där halv 3 tiden.? och vii började göra vofflor och sedan fo vi ut i solskenet och åt vofflorna med fammos mixade jordgubbssylt som är den godaste sylten man kan ha! Yummy! nåjaa menn sen såå cyklade vi till nora,eller jagsatt på packaren och hon skjutsade mej,så lat som jag är,hihi :) nåja,sen kom vi till henne och typ gick ut med hundarna och efter det så kom hennes pappa och hämtade oss och vi fo och kolla på damernas match till brändö planen. Matchen slutade typ 6-3 kanske ? vet int riktit. Sedan efter det hade vi träning där och vi började med småspel och JEEEIJ, genast då ja fick en spark på benet så måste jag sitta på sidan av plan hela träningen med en ispåse på foten. -.- såå hård var min träning igår! sedan efter träningen gick jag och emppu till emppu och där såå fick jag en ny ispåse och sedan så åt vi och sånt. Sedan hämtade mamma mej typ kvart före 11 eller någå och så fo vi hem. Då jag kom hem så hade jag såå lust att kolla på Sex And The City ettan,såå jag satte mej i soffan och kollade på den. Hihi,jag somnade i nåt sked såå jag såg inte filmen helt till slut,men sen så vaknade jag typ 2 tiden och märkte att filmen ennu var på så jag stängde av den och fo och sova.

idag dåå,så vaknade jag ganska så tidigt. eller kvart före 10 men endå. idag ska man då packa,sticka till pappa och CHILLA MED JASSO! kommer bli en awesome helg med jasso a.k.a proppin min ;)

Hihi,men nu ska jag sluta skriva för det bev ett ganskaså långt inlägg såå joo. Ha en bra fortsättning på sommarlovet hörni!


Sara N tycker jag liknar Christa (syrran) på denhär bilden,vad tycker ni?

fiint. Johanna är den stolta fotografen.

ja tyckt nu di va så gulliga på denhär bilden

ROVANIEMI

sitter vi datorn på ett hotell här i rovaniemi nuu och 20 före 4 ska vi börja dra mot spelplanen och så klockan 5 har vi match mot Rops. VI SKA VINNA !!! nåjaa men resan hit tog ju typ 7 timmar eller nåt,men det kändes inte alls som det. men nu ska jag dra,hejdåå!

BILDLÖST

JOHANNAAA SVAARAA!

ska fixa håret nuu och sminka mej och sedan ska ja till stan med johanna, MEN hon svarar inte i telefonen och såå är hon inte på datorn än så jag vet inte alls vad jag ska göra! :s har haft en jättebra start på sommarlovet och känner på mej att sommarlovet 2010 kommer bli bäst! Men nu ska jag dra och fixa håret sååå vi ses!
Och förresten, orsaken till varför jag ska till stan såhär ettutre är att min telefon bråkar med mej. Stängde av den igår kväll och satte på den pånytt och skrev in pin-koden 3 gånger,men den accepterade inte den en enda gång,så telefonen fick dedär PUK-kod juttun, nåå så testade jag en massa gnger där puk-koden också,men det funkade inte, såå nu då ma lagar på den visar den bara att man ska ringa till någå place men då jag inte kan ringa dit,så nu måste jag cykla in till stan och fara till SoneraKauppan och fixa där den. Jobbit eller nå? nåja men hejs!


marre siic och jag på skolavslutningen, stiinas bild

DÅLIG UPPDATERING,I KNOW!

shaa! DET ÄR SOMMARLOV NUUU!!! hihihi,är lite på g nuu, sitter hos flodhästin (emmi) och snart kommer myrslokin (sara) hit också. Sedan ska vi typ ut och köra och ha det kul. påå fredagen,altså igår var jag i smesby med filippa,emma g,julia och willy var där också och så kom fanny också. Vi hade en jätte kul kväll! men nu drar jag,shaa!

HA ETT BRA SOMMARLOOV!!

WEEI !

ny header,va tycks ? :) en snabbis nog bara men ändå.

COOOOLT

hahaa,det var jätte chill dag idag! Hade ju sovmorgon,cyklade på mindre än 10 minuter till golfplan. Träffade på olli typ halvvägs dit så jag cyklade resten med henne. Sedan kom vi dit och lite efter 10 så for Marcus (klassföreståndaren) och lagade ut filttar dit nånstans på gräset åså tog han fram frisbeen och någå bollar. Jag och olli hade ju jätte kul vii! vi kastade frisbee till varann och räknade hur många gånger vi fick fast dem i rad :D haha,olli hade det lite svårt då hon hade såndäna gelnaglar. Sedan tog vi en liten paus och åt nån matsäck vi fått från skolan,såå vi for och satte oss på nått staket där eller någå sånt. Såå satt vi nu där och åt och solen lyste i ryggen på oss så man hoppas ju att man fått lite solbränna där ;) då klockan blev 12 såå stack vi in till dedär huset och fick klubbor och såndäna poletter. Sedan gick vi till rangen, altså där man bara slår bollar. Så tog vi bollar och fo oc slog. I början gick det sådäär men efter en stund såå gick det helt jätte bra! Di flesta flög över 100 meter :D Efter en stund såå blev vi delade i två grupper och i min grupp var vi jag,rasse,olli,ville,jesse,blom,marcus. Vi gick till Par 3:an och det var som en 3 hålig bana som man får öva på. Det gick ganska sutta där men endå helt bra. Efter att vi gått igenom den såå for vi tillbaka till rangen och andra halvan for till Par 3:an. Vid rangen fortsatte vi skjuta och denhär gången gick alla skott åt himskuttan! uschusch.. Då klockan blev 2 så fick vi fara hem och så gick jag med olli till cyklarna oc började cykla hemåt. Just en bit före jag skulle svänga sa olli "ja ska fa via nån butik då ja far hem,fö ja vill ha karkki" så sa jag "jag å vill. Men hej,ässä e ju där" så sa olli "vi far dit!" åå for vi dit och köpte lite godis och juissi :) hihihi,har haft en awesome dag hittills och fått lite solbränna också.
Snart skall jag måla och sedan halv 8 så blir det träning på travbanan.
Nu kommer lite bilder från idag som jag hann ta,eller olli tog också några såå
hejdå!

HAHA,det blev ett lite längre inlägg och ingenorkar säkert läsa det,men det är värt att läsa så ni fattar hur kul vi har haft! ;)


olli :)

olli och jaak

emppu,emmi,sara och marcus satt och diskuterade eget. Di frös,eller iallafall emppu,emmi och sara.

HAHAHAHAH, DEN va paha!

timmy föklarade någå

GOMORRON ALLA LÄSARE!

vaknade 10 före 8 idag fast jag skulle fått sova till halv 9. Menmen,idag blir det ju ingen skoldag på det viset,utan vi far med klassen och golfar. Vi ska vara kl.10 vid golfplanen så jag startar väl kvart eller 10 före dit. Måste cykla såå. Vår dag slutar kl.14 och eftr det hade jag tänkt fara till SkoExtra eller vad det nu heter där i smesby,föör jag måste hitta någå skor till vårfesten. Sedan så har man träning halv 8 vid travbanan och sen hem. Förresten,såå fyller lille idag, många STOORA grattiskramar åt henne från mej :) <3

Nu ska jag fixa mej färdigt och sedan sticker jag iväg. hejdåå!


random
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus